motogp_2023
formula_2023
motogp_2023
formula_2023

MOTO GP

MOTO GP

FORMULA 1

FORMULA ONE

ΠΑΡΟΧΕΣ

Video spot

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο Καιρός στις Σέρρες

Saturday, 18 Μάιος 2024

Εθνική Ελλάδας-Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016

Ιουν 12, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη της νίκη για τα προκριματικά του Euro 2016 θα επιδιώξει το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.45 η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου κόντρα στα Νησιά Φερόε. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με νέο προπονητή τον Σέρχιο Μαρκαριάν, καλείται να περάσει το εμπόδιο των Νησιών Φερόε και να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση στο Euro 2016 στην Γαλλία.

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδος θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται στα Νησιά Φερόε εμφανίστηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν ο οποίος τόνισε οτι δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

"Ξέρουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας στα Φερόε και προπονήσαμε την ομάδα με τον τρόπο και με όλα αυτά που έπρεπε να την προπονήσουμε,εφαρμόσαμε σε καθημερινή βάση όσα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα και περιμένουμε πρώτα απ' όλα ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και δεύτερο τη νίκη γιατί η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς και το θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο για αυτό."

-Είμαστε πανέτοιμοι; Είναι όλα τα όπλα μας έτοιμα για το παιχνίδι;

"Όχι ακόμα έχουμε ακόμα δυο προπονήσεις και θα σκεφτούμε μετα απο αυτές, μπορεί να κάνουμε μερικές αλλαγές θα δούμε,περιμένουμε. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο μυαλό μου όχι, έχω την ομάδα αλλά κάθε προπόνηση σημαίνει καινούργια πληροφορία."

-Θέμα πρέπει να περιμένουμε με υπομονή η ένα γκολ θα μας φτάσει;

«Το γκολ είναι αποτέλεσμα ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο αν δεν παίξουμε καλά θα είναι αποτέλεσμα της τύχης και δεν θέλω να περιμένω μόνο από την τύχη ,θα είναι καλά να είμαστε τυχεροί αλλά πρέπει να παίξουμε και καλά για να περιμένουμε και το καλό αποτέλεσμα».

-Βλέπω ότι υπάρχει πίστη.

«Βεβαίως το πιστεύω ότι θα έρθει καλό αποτέλεσμα».