252bc2c4eb748b9eef00be985653cab9.jpg

MOTO GP

MOTO GP

FORMULA 1

FORMULA ONE

ΠΑΡΟΧΕΣ

Video spot

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο Καιρός στις Σέρρες

Tuesday, 16 Απρίλιος 2024

Συνέντευξη στο περιοδικό SER-FREE τον Μαϊο 2013

«Στόχος μας είναι φεύγοντας ο πελάτης από το μαγαζί να είναι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση αλλά και από τις υπηρεσίες που του προσφέρει ο χώρος»

Το πρώτο sports café στην πόλη και εννέα χρόνια στην κορυφή, ποιο νομίζετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας;
Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις αλλά να παραμείνεις στην κορυφή. Ο στόχος πάντα είναι φεύγοντας ο πελάτης από το μαγαζί να είναι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση αλλά και από τις υπηρεσίες που του προσφέρει ο χώρος. Σε αυτό το μεγαλύτερο ρόλο πάντα παίζει τόσο η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του καταστήματος.

Τελικώς συνδυάζεται η παρακολούθηση ενός αθλητικού αγώνα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.) με την διασκέδαση και πώς;
Όταν πηγαίνεις σε ένα sport café για να παρακολουθήσεις κάποιο αθλητικό αγώνα αυτόματα συνδυάζεται με τη διασκέδαση. Αφού παρακολουθείς τον αγώνα άνετα πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θυμίζει γήπεδο.

Πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση του να παρακολουθείς έναν αγώνα σε ένα sports café σε σχέση με το σπίτι σου;
Είναι διαφορετική η αίσθηση να παρακολουθείς έναν αγώνα σπίτι μόνος και διαφορετική αίσθηση π.χ μαζί με 200 άτομα. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές συλλογικές προτιμήσεις και τα πειράγματα στο τέλος του αγώνα - αναλόγως βέβαια το νικητή. Εξάλλου στη χώρα μας η συνδρομητική τηλεόραση και τα πακέτα που υπάρχουν είναι από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη και είναι δύσκολο
για τον καθένα να έχει την πολυτέλεια να τα έχει όλα σπίτι του, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.

Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας;
Εκτός από το ευχάριστο περιβάλλον, την εξυπηρέτηση και την οικειότητα που αποκτά ο πελάτης στο χώρο μας, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα και ζωντανά όλες τις εγχώριες αλλά και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, σε οποιοδήποτε συνδρομητικό ή δορυφορικό κανάλι και αυτό γιατί η επιχείρησή μας διαθέτει περισσότερες από 20 τηλεοράσεις (Full HD) αλλά και ένα Projector (Full
HD) υψηλής ανάλυσης.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς αγώνες για άνδρες και γυναίκες;
Ένας αγώνας ποδοσφαίρου συγκεντρώνει πάντα περισσότερο κόσμο από οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός. Άλλωστε το ποδόσφαιρο παραμένει ο βασιλιάς των σπορ τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο φύλο. Όσον αφορά την διοργάνωση με την μεγαλύτερη προτίμηση δεν είναι άλλη από το Champions League.

Πελάτες σας είναι περισσότερο “αντροπαρέες” ή έχετε πελάτες και νεαρά ζευγάρια που έρχονται να απολαύσουν έναν αγώνα μαζί με το ποτό τους;
Σίγουρα το αντρικό στοιχείο κυριαρχεί στο χώρο μας. Το γυναικείο φύλο παρακολουθεί κυρίως τα λεγόμενα μεγάλα ματς (ντέρμπι) όπου το ενδιαφέρον είναι σίγουρα μεγαλύτερο.

stelios serfree